Shadow (From Sonic the Hedgehog Sega 30cm)

€ 23,95
-4%
€ 22,95
(1 stuk(s) = € 22,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Shadow (From Sonic the Hedgehog Sega 30cm)

Shadow is een broeierige eenling, om het bot te zeggen. Hij handelt meestal met een koele en zakelijke onverschilligheid, waarbij hij slechts af en toe zijn kwetsbare kant laat zien.

Hij wordt zelden gedurende langere tijd met anderen gezien en distantieert zich gewoonlijk van in wezen iedereen. Hij is meestal bot en spreekt niet veel, maar hij weet altijd precies wat hij moet zeggen in de strijd. Shadow bluft echter nooit. Als hij een bedreiging maakt, is hij van plan deze uit te voeren.

Shadow is de duistere incarnatie van Sonic the Hedgehog. Hij is erg sluw, en staat bekend als een van de meest gewelddadige personages in de franchise. Als hij eenmaal een doel voor ogen heeft, doet hij alles om dat doel te bereiken. Hij is serieus, en bijna nooit vrolijk.

Ook is hij erg op zichzelf en niet zo sociaal als Sonic bijvoorbeeld. Hij wordt dan ook niet graag vriend genoemd. Als iemand hem boos maakt, kan hij erg agressief worden. Toch is hij ook een held die zijn leven waagt en mensen of vrienden redt of beschermt.

Specificaties:

  • Pluchen knuffel van hoge kwaliteit
  • Officiële Sega merchandise
  • Enorm knuffelbaar!
  • Wasbaar: Ja
  • Hoogte Knuffel: +/- 30cm
  • Knuffelthema: Fantasiedier / Shadow
  • Aanbevolen minimum leeftijd: 3 jaar
  • Interactief: Nee
  • Materiaal: Kunststof

Vaardigheden:

Shadow is gemakkelijk in staat om de vaardigheden van Sonic te matchen in zowel snelheid als kracht. Hoewel hij niet zo sterk is als personages als Knuckles the Echidna, heeft Shadow bovenmenselijke kracht; met moeite kan hij met één hand grote objecten vele malen zijn gewicht en omvang omverwerpen, zoals vrachtwagens, bussen en grote betonplaten.

Shadow heeft meer kracht dan Sonic dat houdt in dat hij veel harder slaat en schopt dan Sonic en hij heeft een hogere power level. Net als andere personages in de serie kan Shadow ook met supersnelheden bewegen, een aangeboren talent dat leden van de egelsoort bezitten, en kan het zelfs de snelheid van Sonic evenaren, die met hypersonische snelheden kan rennen.

Terwijl Shadow's Air Shoes worden gecrediteerd als de bron van zijn snelheid, stelt zijn krachtige lichaam hem in staat om ook gemakkelijk de snelheid van wereldklasse van Sonic te evenaren.