Winnie de Poeh Tijgetje (Disney)

€ 24,95
-8%
€ 22,95
(1 stuk(s) = € 22,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Winnie de Poeh Tijgetje (Disney)

Winnie de Poeh (Engels: Winnie-the-Pooh) is een personage uit een verhalenreeks van A.A. Milne. Zijn naam is eigenlijk Beer Edward, maar hij wordt zelden zo genoemd. Poeh-beer, zoals hij ook wel wordt genoemd, is dol op honing en heeft naar eigen zeggen maar een heel klein beetje verstand.

Winnie de Poeh is eigenlijk de knuffelbeer van Christopher, maar kan in de verhalen praten, net als de andere speeldieren en woont in het Honderd Bunderbos, geënt op een echt bosje in de buurt van het huis van de schrijver. Poeh, Christopher en Knorretje beleven in de verhalen van Milne eenvoudige avonturen die bijvoorbeeld als motief hebben dat Poeh van honing houdt, of dat er een nieuw dier in het bos is komen wonen, of dat de dieren op ontdekkingstocht gaan. Winnie de Poeh heeft veel vrienden: Janneman Robinson, Knorretje, Teigetje, Kanga, Roe, Iejoor, Konijn en Uil.

Hoe leuk is deze 35 cm lange Winnie The Pooh knuffel? Pooh Beer is een grote en stevige teddybeer. Gemaakt van zacht pluche en daardoor enorm knuffelbaar. Het kleurendesign van deze Winie De Poeh is anders dan anders. De kleuren zijn juist iets vager, ze komen exact overeen met de foto's. Deze Disney knuffel beer is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Specificaties:

  • Winnie The Pooh knuffel / Tijgetje
  • Lengte + / - 32 cm
  • Super zacht en extreem knuffelbaar
  • Leeftijd vanaf 2 jaar
  • Merk Disney met hologram zegel