Winnie de Poeh Iejoor (Disney)

€ 24,95
-8%
€ 22,95
(1 stuk(s) = € 22,95)
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Winnie de Poeh Iejoor (Disney)

Winnie de Poeh (Engels: Winnie-the-Pooh) is een personage uit een verhalenreeks van A.A. Milne. Zijn naam is eigenlijk Beer Edward, maar hij wordt zelden zo genoemd. Poeh-beer, zoals hij ook wel wordt genoemd, is dol op honing en heeft naar eigen zeggen maar een heel klein beetje verstand.

Winnie de Poeh is eigenlijk de knuffelbeer van Christopher, maar kan in de verhalen praten, net als de andere speeldieren en woont in het Honderd Bunderbos, geënt op een echt bosje in de buurt van het huis van de schrijver. Poeh, Christopher en Knorretje beleven in de verhalen van Milne eenvoudige avonturen die bijvoorbeeld als motief hebben dat Poeh van honing houdt, of dat er een nieuw dier in het bos is komen wonen, of dat de dieren op ontdekkingstocht gaan. Winnie de Poeh heeft veel vrienden: Janneman Robinson, Knorretje, Teigetje, Kanga, Roe, Iejoor, Konijn en Uil.

Super schattige 32 cm lange Iejoor knuffel van Winnie The Pooh. Ezel Iejoor heeft een zachte vacht van pluche en is enorm knuffelbaar. De vale kleuren (nieuw design) zijn precies zoals op de foto's. Dit Disney speelgoed van Winnie De Poeh is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Specificaties:

  • Winnie The Pooh knuffel / Iejoor
  • Lengte + / - 32 cm
  • Super zacht en extreem knuffelbaar
  • Leeftijd vanaf 2 jaar
  • Merk Disney met hologram zegel