Pokémon TCG Lucario V-Star Premium Collection

€ 69,95
-29%
€ 49,95
(1 stuk(s) = € 49,95)
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Pokémon TCG Lucario V-Star Premium Collection.

De machtige Lucario is klaar om te strijden in de Pokémon TCG: Lucario VSTAR Premium Collection. Deze set bevat twee prachtige geëtste promokaarten met de populaire Pokémon. De eerste is Lucario V, wiens Crushing Punch je een speciale energie van de actieve Pokémon van je tegenstander laat weggooien, en wiens Cyclone Kick een indrukwekkende 120 schade aanricht.

Lucario V kan dan evolueren naar Lucario VSTAR, die de Fighting Knuckle-aanval heeft die 120 schade aanricht en nog eens 120 extra als de actieve Pokémon van je tegenstander een Pokémon V is. Lucario VSTAR's ongelooflijke VSTAR Power Aura Star doet 70 schade voor elke energie die aan je de Actieve en Benched Pokémon van de tegenstander, dus wacht tot ze hun team hebben versterkt om deze straffende beweging te ontketenen.

Voor het geval dat die twee kaarten niet genoeg zijn, bevat deze Premium Collection ook een geëtste overmaatse kaart van Lucario VSTAR die er geweldig uit zal zien op het display, samen met de meegeleverde verzamelspeld, metalen munt en acryl VSTAR-marker. Je krijgt ook zes Pokémon TCG-boosterpakketten om je rangen te vergroten. Het is een geweldige verzameling voor Lucario-fans of iedereen die wat schade wil aanrichten in de Pokémon TCG.

Kort samengevat:

  1. 1 geëtste Pokémon kaart van Lucario VSTAR
  2. 1 geëtste promo kaat van Lucario VSTAR
  3. 1 geëtste oversized kaart van Lucario VSTAR
  4. 1 kleurrijke button van Lucario
  5. 1 acrylic VSTAR marker
  6. 5 Pokémon TCG booster packs
  7. Een code voor Pokémon Trading Card Game Live