LEGO Super Heroes Sanctum Sanctorum (76218)

€ 259,95
-4%
€ 249,95
(1 stuk(s) = € 249,95)
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

LEGO Super Heroes Sanctum Sanctorum (76218)

Laat de magie van Doctor Strange tot zijn recht komen met deze schitterende LEGO Marvel Sanctum Sanctorum (76218) set voor volwassenen – een eerbetoon aan de Meester van de Mystieke Kunsten, speciaal ontworpen voor volwassen fans.

De modelbouw set bestaat uit 3 verdiepingen en 4 complete gevels, die 2 klassieke scènes uit de Marvel Studio’s films Avengers: Infinity War en Doctor Strange in the Multiverse of Madness samenbrengen.

Op de bovenste verdieping van het modulaire gebouw is het museum voor mystieke collecties gehuisvest, in het middengedeelte bevindt zich de bibliotheek en op de begane grond zijn zowel binnen als buiten herkenbare elementen uit de films te vinden.

Bij de bouw set zijn ook 9 LEGO minifiguren inbegrepen – Doctor Strange, Wong, Iron Man, Spider-Man, Ebony Maw, Master Mordo, Sinister Strange, Dead Strange en Scarlet Witch – plus authentieke accessoires en aanpasbare elementen.

Het assortiment LEGO sets voor volwassenen biedt bouwers een boeiende bouwervaring met een resultaat dat gezien mag worden en waar ze nog lang plezier van hebben. Deze unieke collectible is een ideaal cadeau voor volwassen fans van Marvel, superhelden en geavanceerde LEGO bouwprojecten.

Specificaties:

  • Afmetingen: ca. 32 cm hoog, 31 cm breed en 26 cm diep. Bevat 2708 onderdelen.
  • Het bouwbare model van Doctor Strange's iconische onderkomen bestaat uit een modulair gebouw met 3 verdiepingen, een heleboel details uit de films en 9 LEGO minifiguren van bekende personages uit het Marvel Universum.
  • Fans kunnen klassieke scènes uit Marvel Studios' Avengers: Infinity War en Doctor Strange in the Multiverse of Madness namaken en alle realistische details bij deze set bewonderen.
  • Op de bovenste verdieping vind je het museum voor mystieke collecties, met de Mantel van Levitatie, een kist, een speer, 2 bijlen en een schild, plus andere magische items.
  • Er is een bibliotheek op de middelste verdieping, met 2 stoelen, een lamp en een verborgen portaal achter een deur - met 3-dimensionale tegels die je kunt veranderen door de hendels aan de achterkant van het gebouw te verzetten.
  • Op begane grond vind je een traditioneel trappenhuis, een medisch diploma en een groene fauteuil - daarnaast kunnen veel muren van het modelgebouw veranderd worden om een Captain America poster, Gargantos of een leeg portaal te laten zien.
  • Met 9 iconische LEGO Marvel minifiguren van Doctor Strange, Wong, Iron Man, Spider-Man, Ebony Maw, Master Mordo, Sinister Strange, Dead Strange en Scarlet Witch, plus wapenelementen.