LEGO Super Heroes De Avengers Quinjet (76248)

€ 102,95
-3%
€ 99,95
(1 stuk(s) = € 99,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: `1 dag(en)

Beschrijving

LEGO Super Heroes De Avengers Quinjet (76248)

LEGO Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het iconische superheldenvliegtuig. Kinderen van 9 jaar en ouder beleven eindeloos speelplezier met dit constructie speelgoed, terwijl ze bouwen en door het universum reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen.

Deze LEGO Marvel Avengers Infinity Saga set bevat een gedetailleerde versie van het beroemde ruimteschip Quinjet uit de Marvel Avengers films. Het vliegtuig heeft een cockpit die open kan, ruimte voor passagiers en een achtergedeelte, plus een inklapbaar onderstel en verstelbare vleugels.

Bij het Marvel Avengers verzamelitem zijn accessoires en 5 beroemde minifiguren inbegrepen: Black Widow, Thor met zijn hamer, Iron Man, Captain America met zijn schild en Loki met zijn scepter. Na het fantasierijke speelplezier ziet het Avengers model er geweldig uit op zijn standaard in elke kinderkamer.

Het uitgebreide assortiment LEGO Marvel constructie speelgoed stimuleert kinderen om hun creativiteit te gebruiken door te bouwen en fantasierijk te spelen met inspirerende personages en innovatieve functies. Dit indrukwekkende LEGO voertuig is een fantastisch Marvel Avengers cadeau voor fans van de machtigste superhelden ter wereld.

Specificaties:

  • Afmetingen: de Quinjet is ca. 14 cm hoog, 34 cm lang en 35 cm breed met de wielen uitgeklapt en de vleugels ingeklapt.
  • Bevat 795 onderdelen.
  • Introductie jaar: 2022
  • Lego / The Avengers
  • Geschikt voor personen van 9 jaar en ouder