LEGO Star Wars Transport van de Inquisitor Scythe (75336)

€ 99,95
-2%
€ 97,95
(1 stuk(s) = € 97,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: `1 dag(en)

Beschrijving

LEGO Star Wars Transport van de Inquisitor Scythe (75336)

Kinderen kunnen net als in Star Wars: Obi-Wan Kenobi op Jedi's jagen met het LEGO Star Wars Transport van de Inquisitor Scythe (75336) constructie speelgoed voor kinderen vanaf 9 jaar.

Dit bouwbare Star Wars speelgoed-starship heeft verstelbare vleugels voor de vlieg- en landingsmodus, 2 schieters met veermechanisme en een toegangshelling. Open de cockpit met stoelen voor 3 LEGO Star Wars poppetjes en opbergclips voor lichtzwaarden.

Met LEGO poppetjes van Ben Kenobi, de Grand Inquisitor, Reva (Derde Zuster) en de Vijfde Broeder met lichtzwaarden voor creatieve rollenspellen. Kinderen ervaren de duistere kant van de Kracht met het Transport van de Inquisitor Scythe! Reva bestuurt het starship, en de Grand Inquisitor en Vijfde Broeder zijn aan boord voor een duistere missie. Door de vleugels omlaag te klappen voor de vliegmodus, kunnen kinderen de schieter met veermechanisme afvuren. Na alle actie kunnen ze het model mooi neerzetten als kinderkamer decoratie.

Deze set bevat gedrukte bouwinstructies en is een cool Star Wars cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Neem ook een kijkje in de LEGO Bouwinstructies app met zoom-, draai- en weergavefuncties die de creatieve ervaring nog leuker maken.

Specificaties:

  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 37 cm lang en 24 cm breed Bevat 924 onderdelen
  • Kinderen ervaren de duistere kant van de Kracht en beleven spannende missies uit Star Wars: Obi-Wan Kenobi met dit Transport van de Inquisitor Scythe constructie speelgoed boordevol authentieke details en accessoires zoals lichtzwaarden.
  • Het bouwpakket bevat een gedetailleerd constructiemodel met vleugels die omhoog en omlaag kunnen voor de vlieg- en landingsmodus, 2 schieters met veermechanisme en een uitklapbare toegangshelling aan de voorkant
  • Inclusief 4 LEGO Star Wars poppetjes – Ben Kenobi met een blauw lichtzwaard, plus de Grand Inquisitor, Reva (Derde Zuster) en de Vijfde Broeder, elk met dubbelzijdige rode lichtzwaarden.
  • Met eenvoudige toegang tot de gedetailleerde binnenkant, voor nog meer speelmogelijkheden – open de bovenkant en zijkanten van de cockpit en bekijk de pilotenstoel en 2 passagiersstoelen voor minifiguren, plus opbergclips voor hun lichtzwaarden.
  • Kinderen zullen het geweldig vinden om het starship te bouwen en om ermee te spelen - ze kunnen het vervolgens mooi neerzetten als kinderkamer decoratie om aan hun vrienden te laten zien.
  • Bij de bouw set zijn zowel gedrukte als digitale instructies inbegrepen - kinderen kunnen de LEGO Bouwinstructies app gebruiken om het model van een starship te bekijken, te draaien en erop in te zoomen terwijl ze bouwen.