LEGO Star Wars TIE Bomber (75347)

€ 69,95
-1%
€ 68,95
(1 stuk(s) = € 68,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

LEGO Star Wars TIE Bomber (75347)

Fans van Star Wars: The Empire Strikes Back zullen dol zijn op dit LEGO Star Wars TIE Bomber (75347) starfighter constructie speelgoed. Ze werken samen met Darth Vader en Vice Admiral Sloane om een spannende TIE Bomber missie uit te voeren.

Het starfighter model heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een LEGO minifiguur, een bommenwerpfunctie en 2 noppenschieters. Bij het bouwbare Star Wars speelgoed voor kinderen vanaf 9 jaar zijn LEGO minifiguren inbegrepen van Darth Vader met een lichtzwaard, Vice Admiral Sloane en TIE Bomber Pilot minifiguren met wapens, plus een Gonk Droid LEGO figuur en een karretje om bommen te vervoeren naar de TIE Bomber.

Al sinds 1999 maakt de LEGO Groep modelbouwsets met ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Het uitgebreide assortiment bestaat uit geweldige Star Wars collector's items die bij fans van alle leeftijden in de smaak zullen vallen. Verras kinderen vanaf 9 jaar die helemaal weg zijn van Star Wars met dit unieke cadeau voor een verjaardag, een feestdag of een andere speciale gelegenheid.

Specificaties:

  • Serie: LEGO Star Wars
  • Leeftijd: 9-12 jaar, 13 jaar en ouder
  • Merk: LEGO
  • Aantal onderdelen: 625 onderdelen