LEGO Star Wars The Justifier (75323)

€ 169,95
-1%
€ 167,95
(1 stuk(s) = € 167,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

LEGO Star Wars The Justifier (75323)

Kinderen kunnen spannende verhalen uit Star Wars: The Bad Batch naspelen met deze geweldige LEGO set waarmee ze een model van Cad Bane's starship The Justifier (75323) kunnen bouwen. Fans zullen de realistische kenmerken geweldig vinden, zoals de verstelbare motor voor de vlieg- en landingsmodus, de gedetailleerde cockpit, de schieters met veermechanisme op de vleugels en een 'lasercel' waarin Omega gevangen zit. Inclusief 4 LEGO Star Wars minifiguren van Cad Bane, Omega, Fennec Shand en Hunter met coole wapens en accessoires, plus een LEGO figuur van een Todo 360 droid.

Al ruim 20 jaar maakt de LEGO groep beroemde starships, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Er zijn talloze sets verkrijgbaar die bij fans van alle leeftijden in de smaak zullen vallen. Dit constructie speelgoed is een leuk cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder. Het bouwpakket bevat stapsgewijze instructies, zodat zelfs Star Wars fans die nog nooit met LEGO sets hebben gebouwd vol vertrouwen aan de slag kunnen.

Specificaties:

  • Afmetingen: ca. 12 cm hoog, 38 cm lang en 50 cm breed. Bevat 1022 onderdelen.
  • Dit bouwpakket bestaat uit een bouwbaar LEGO Star Wars starship, 4 LEGO minifiguren en een LEGO figuur van een Todo 360 LEGO droid, om spannende scènes uit Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 na te spelen
  • Het Justifier starship heeft een gedetailleerde en eenvoudig toegankelijke cockpit, plus een verstelbare motor aan de achterkant, die in vliegmodus omhoog staat en in landingsmodus omlaag, om het landingsgestel automatisch uit te klappen.
  • Fans zullen de realistische kenmerken geweldig vinden, zoals de 'lasercel' waarin Omega gevangen zit, 2 thermische ontstekers, schieters met veermechanisme op de vleugelpunten en reservemunitie in de vleugels
  • Bij het constructie speelgoed zijn 4 LEGO Star Wars minifiguren inbegrepen: Cad Bane met 2 blaster pistolen, Omega met handboeien, Fennec Shand met een blasterpistool en Hunter met een mes, plus een LEGO droid figuur van Todo 360.
  • Kinderen kunnen spelen dat ze Omega bevrijden uit de lasercel, met hulp van de Todo 360 droid, terwijl ze samen met Hunter proberen te ontsnappen.
  • Deze LEGO Star Wars set, gebaseerd op The Bad Batch, is een geweldig cadeau om kinderen vanaf 9 jaar mee te verrassen voor een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.