Funko Pop! Protector Cases - 4 Inch Doorzichtig Display van hoge kwaliteit

€ 2,85
-4%
€ 2,75
(1 stuk(s) = € 2,75)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Funko Pop! Protector Cases, gemaakt voor de professional

Direct klaar voor gebruik. Meer dan alleen een merk: het is onze missie om hoogwaardige, milieuvriendelijke Funko popbeschermers te maken. Door middel van testen, engineering en feedback streven we ernaar om de beste verzamelbare beschermings- en displayproducten te maken.2,75

Specificaties:

  • Door de collectible community beschouwd als de beste Funko popbeschermers op de markt. Met deze 0,36 mm 4" popbeschermer kun je met vertrouwen verzamelen.
  • Stapelbaar, veilig en zeker: of het nu gaat om het uitstallen van uw collectie of het beschermen van de Funko POP! figuren die je verkoopt, deze Funko popbeschermer en vitrine houden je figuren in perfecte staat.
  • UV- en krasbestendig: onze hoogwaardige Funko pop-vitrines van PET-plastic zijn ontworpen om je Funko POP te beschermen! figuren uit de elementen. Elke Funko pop case wordt geleverd met een wikkelfolie die scheuren en krassen voorkomt.
  • Ontworpen om perfect te passen: deze sterke, zuurvrije Funko Pop-beschermers zijn compatibel met standaard 4" Inch Funko POP! vinylfiguren. (DOOS DIM: 6,375 x 4,75 x 3,75 inch)
  • Meer dan alleen een merk: het is onze missie om hoogwaardige, milieuvriendelijke Funko popbeschermers te maken. Door middel van testen, engineering en feedback streven we ernaar om de beste verzamelbare beschermings- en displayproducten te maken.