Funko Pop 37 Def Leppard (Pop! Albums, Hysteria, Special Edition)

€ 109,95
-9%
€ 99,95
(1 stuk(s) = € 99,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Funko Pop 37 Def Leppard (Pop! Albums, Hysteria)

Altijd al een betere connectie willen hebben met jouw favoriete filmheld? Wil jij jouw fantasiewereld tot leven brengen? Het is allemaal mogelijk met de poppen van Funko! Sinds de introductie van de Funko Pop zijn jouw lievelingsfiguren omgezet in een tastbaar eigendom.

Jouw favoriete figuren die voorheen alleen op het beeldscherm te bewonderen waren, kunnen nu terug gevonden worden in je woonkamer! Het assortiment reikt van klassiekers als Harry Potter tot actuele series als Stranger Things. Dit magische en brede assortiment zal bij iedere gebruiker een lach op het gezicht toveren. Twijfel niet en haal snel jouw favoriete Funko figuur in huis!

Altijd al een betere connectie willen hebben met jouw favoriete filmheld? Wil jij jouw fantasiewereld tot leven brengen? Het is allemaal mogelijk met de poppen van Funko! Sinds de introductie van de Funko Pop zijn jouw lievelingsfiguren omgezet in een tastbaar eigendom. Jouw favoriete figuren die voorheen alleen op het beeldscherm te bewonderen waren, kunnen nu terug gevonden worden in je woonkamer!

Het assortiment reikt van klassiekers als Harry Potter tot actuele series als Stranger Things. Dit magische en brede assortiment zal bij iedere gebruiker een lach op het gezicht toveren. Twijfel niet en haal snel jouw favoriete Funko figuur in huis! Funko POP! Album van de release in 1987 van het best verkochte album van Def Leppard, Hysteria.

Staande op platforms rond een platendecor, zijn de leden van Def Leppard (Joe Elliot, Rick Allen, Rick Savage, Steve Clark en Phil Collen) vereeuwigd als geweldige Pop! Vinyl figuren. Naast de band is de hoes van het album opnieuw gemaakt in kleur, terwijl het hele stuk is voorverpakt in een beschermhoes die aan de muur kan worden gehangen of in je muziekcollectie kan worden weergegeven!

Eigenschappen:

  • De Pop's! aan de binnenkant zijn vastgemaakt aan de hoes om uw display er onberispelijk goed uit te laten zien Vinyl figuren zijn ongeveer 10 cm hoog.
  • Geschatte afmetingen van de koffer: H 145 cm x B 53 cm x D 22,8 cm