Funko Pop 1075 Van Helsing (Bram Stokers Dracula)

€ 22,95
-13%
€ 19,95
(1 stuk(s) = € 19,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Funko Pop 1075 Van Helsing (Bram Stokers Dracula)

Dit is Van Helsing uit de film Dracula als Funko Pop! figuur, komt verpakt in een window display box. Verzamel jouw favoriete karakters als een Funko Pop! Dit object is het leukste cadeau voor fans en verzamelaars.

Specificaties:

  • Aanbevolen leeftijd: 4 - 99 jaar
  • Materiaal: Vinyl figuur
  • Merk: Funko / Dracula / Van Helsing

Wat zijn Funko POP! Vinyl figuren?

Nog nooit gehoord van Funko POPS? Geen probleem, laat ons jou op de hoogte brengen!

POP! Vinyl figuren zijn figuren gebaseerd op je favoriete personages uit blockbuster films, klassieke tv series en zelfs videogames. Elke POP is gemaakt van hoogwaardige PVC (afgekort tot vinyl) en geverfd met een hoog detailniveau. Ze hebben een cartoonachtige uitstraling, met een groot hoofd en een kleiner lichaam.

Hoe groot is een Funko POP! Figuur?

Het varieert van figuur tot figuur, maar over het algemeen zijn de meeste POP! Vinyl figuren ongeveer 10cm hoog. Dit kan enigszins variëren omdat accessoires (zoals hoeden) of kapsel ze groter kunnen maken.

Welke verschillende soorten Funko POP! Figuren zijn er?

Sommige POP! Figuren hebben speciale varianten. Soms zijn dit zeldzame of specifieke kenmerken van exclusives, maar ze kunnen ook deel uitmaken van het normale ontwerp. We hebben hier onder enkele van de meest voorkomende soorten op een rijtje gezet:

Chase: Een Chase POP! Vinyl is een zeldzame versie van een standaard figuur. Het kan een iets ander kleurenschema of ontwerp hebben dan de gewone POP!, of kan zelfs een andere accessoire vasthouden of een andere pose aannemen.

Flocked: Deze POP! Vinyl figuren hebben een licht harige of donzige coating die ze een interessante textuur geeft, zowel qua uiterlijk als hoe ze aan voelen.

Super-sized: Een super-sized figuur is veel groter dan de standaard POP! Vinyl, met een hoogte van 15cm of 25cm. (een normale POP! Is 10cm).

Glow in the dark: Zoals je zou verwachten, geven deze figuren licht in het donker.

Invisible: Hoewel technisch gezien niet onzichtbaar, zijn deze POP! Figuren doorschijnend, waardoor ze een soortgelijk effect hebben.

Sepia: POP! Figuren die sepia zijn, hebben een roodbruine tint. Het is als of de kleur uit het figuur is verdwenen, op dezelfde manier als bij een oude foto.

Black and white: Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze figuren zwart en wit met een cool monochroom ontwerp.

Vaulted: Wanneer Funko de productie van een specifiek ontwerp stopt, wordt het naar de kluis gestuurd (the vault). Heel zelden kunnen ze er voor kiezen om een POP! Figuur terug te laten keren als een beperkte oplage. Deze keren dan terug als Vaulted POP! Vinyl figuren.

Scented: We verzinnen dit niet, echt waar! Er zijn een paar geurende figuren die hun eigen unieke geur met zich mee dragen, zoals de Strawberry Shortcake lijn en zelfs een Swamp Thing figuur.

Rides: POP! Rides zijn bepaalde personages die rijden op een voertuig of wezen, zoals in de film/ tv-serie/ videogame waarin ze voorkomen. Populaire voorbeelden hier van zijn Batman in de Batmobile, Daenerys die op Drogon rijdt en Woody in de RC.

Movie Moments: Als er een bijzonder iconische scene van en bepaald moment uit een tv-serie of film is, kan deze worden vereeuwigd in POP! Vinyl vorm als Movie moment beeld. Dit kunnen een tot drie POP! Figuren zijn die in een landschap zijn geposeerd om een specifieke scene na te bootsen, zoals Thor vs Thanos uit Avengers Infinity War, of Ron die op een schaakstuk rijdt uit Harry Potter.