Die Cast Funko Pop 02 Iron Man Exclusive (Marvel)

€ 89,95
-11%
€ 79,95
(1 stuk(s) = € 79,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Die Cast Funko Pop 02 Iron Man Exclusive (Marvel)

Altijd al een betere connectie willen hebben met jouw favoriete filmheld? Wil jij jouw fantasiewereld tot leven brengen? Het is allemaal mogelijk met de poppen van Funko! Sinds de introductie van de Funko Pop zijn jouw lievelingsfiguren omgezet in een tastbaar eigendom.

Vervolg je Die-cast POP! collectie met Marvel's POP! Iron Man.

Eigenschappen:

  • Die-cast figuur is ongeveer 9,6 cm lang. Geschatte afmetingen van de behuizing: 11,4 cm B x 15,8 cm H x 8,8 cm D. Chase-varianten worden willekeurig verzonden. Het ontvangen van een 'Chase' variant bij aankoop is niet gegarandeerd.
  • De koffer kan worden geopend en het figuur kan worden losgemaakt van de basis, maar met een duidelijk zicht op alle kanten van je verzamelobject hoef je het niet uit de doos te halen om alle details te zien. Deze verzamelobjecten worden geleverd in een telescopische doos met details van folie en een schuimrubberen binnenvoering om het verzamelobject tijdens het transport verder te beschermen.
  • Deze figuren worden geleverd in behuizingen van gegoten acryl met geëtste details en worden aan de onderkant van de behuizing bevestigd.